Voorbereidend muziekonderwijs

 

Stimuleer de creativiteit van uw kinderen, want muziek maken is leuk en tegelijkertijd worden de hersenen getraind. Wij nodigen uw kinderen uit om deel te nemen in een groepslessen muziek.  Het gaat hierbij om voorbereidend muziekonderwijs, in een serie van aantal lessen, die kinderen voorbereiden op het leren bespelen van een muziekinstrumenten en zingen.

De cursisten worden uitgesplitst in 2 leeftijdsgroepen: van 3 tot 5 jaar en van 5 tot 7 jaar.

In beide groepen worden kinderen geleerd om noten te lezen, piano spelen, gezamenlijk muziek maken, zingen, bewegen op muziek, beweging met ademhaling te coördineren, goed naar muziek en naar elkaar te luisteren, met emoties zingen en muziceren. We ontwikkelen de fijnmotoriek, coördinatie, muzikale vaardigheden, goed articuleren, basis zangtechniek, acteertalent, concentratievermogen.

Kinderen van 5 tot 7 jaar worden ook nog getraind om akkoorden of twee samenklinkende tonen te herkennen, toonhoogte en duur van noten te onderscheiden, eenvoudige liedjes in notenschrift te verwerken, het ritmisch- en melodisch dictee te doen. Dan kunnen ze liedjes op hun gehoor naspelen of zelf componeren

https://www.youtube.com/watch?v=nLvCCdWYo8A

Met minimaal 1 les per module krijgen uw kinderen les van de bekende, excellente zangdocente Olga Novikova, die ervaring heeft met de voorbereiding van kinderen voor de Voice Kids, X-Factor en verschillende, klassieke zangcompetities. Van Olga Novikova leren kinderen zang- en ademhalingstechniek, zichzelf op het podium te presenteren en met een microfoon te zingen.

 

De groep met kinderen tussen de en 5 jaar  bestaat uit maximaal 6 kinderen

De groep met kinderen  tussen de en 7 jaar  bestaat uit maximaal 4 kinderen

Groepen worden samengesteld op basis van vermogen en temperament van kinderen.

De lessen duren dan 40 minuten.

 

Tarieven voor voorbereidend muziekonderwijsoorbereidend muziekonderwijs