Individuele pianolessen

Interactive-pianoInteractive-pianoInteractive-pianovictor1


Piano spelen
kan helpen de juiste hersenhelft te activeren door vaker met de minst gebruikte hand te werken. Alle functies van beide hersenhelften worden dan geprikkeld om zich te ontwikkellen.

Dus als u wilt dat uw kind goed op school presteert, bent u aan het juiste adres.

Het bekendste probleem bij piano leren spelen is het leerproces zelf: kinderen vinden de theorie en noten leren lezen vermoeiend en saai. Ze willen graag meteen kunnen spelen, maar niet leren.

Bij Interactive Piano wordt gebruikt gemaakt van moderne innovaties op het gebied van muziekonderwijs, zoals het unieke programma SOFT MOZART, waarmee kinderen leren met behulp van spelletjes. Kinderen vinden spelletjes nooit saai. Wanneer een spelletje afgelopen is, beginnen ze steeds opnieuw. Daar maken we gebruik van.

 

 

Door de eenvoud, transparantie en toegankelijkheid van onze methoden behaalt uw kind goede resultaten in een korte periode.

Soft Mozart is bij uitstek geschikt voor beginners van alle leeftijden.

Bij Interactive Piano wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van technische vaardigheden van de vingers, theoriekennis, repertoirekeuze, samenspelen, op je gehoor kunnen naspelen en musiceren.

Voor publiek kunnen optreden is één van de belangrijke aspecten van onze muzikale opvoeding. Drie keer per jaar treden we op voor ouders, vrienden en andere liefhebbers van kinderconcerten. Klik hier voor video en foto's.
Degenen die goed presteren, mogen deelnemen aan pianocompetities.

Tarieven voor individuele pianolessen